Palvelut

3D kuvitus ja mallinnus

Tuotteiden ja palveluiden renderöinti 3D:nä. Esimerkiksi tuotekuvia verkkokauppaa varten tai tuote-esittelyyn. Tuotteet voidaan sijoittaa studioon tai HDRItä hyväksikäyttäen reaalimaailmaan. (Hinta 1500€ -5000€ alv0)

Bobicom Oy käyttää Villecomin palveluita tuotekuvituksissa

Havainnekuva animoidusta hitsausrobotista.

3D animaatio

Yrityksen tuotteista ja palveluista tehty video esimerkiksi someen, youtubeen yms. Animaatioprojekteissa käymme hyvin tarkkaan videon tarkoituksen ja autamme käsikirjoituksen laadinnassa. Kokemuksesta tiedämme mikä toimii ja mikä ei toimi. Animaatioissa voidaan käyttää hyväksi esimerkiksi cad malleja. (Hinta 2500-6000€ alv0)

3D hahmot

Poroja, maskotteja, robotteja, dinosauruksia… Millaisen 3D hahmon haluaisit yrityksesi käyttöön? (Hinta 1500€ – 10 000€ alv0)

Rautalankamallin kehittyminen renderöidyksi animaatioksi. Villecom loi poroja jouluanimaatioihin!

3D kuva UDT radasta kaupunkiympäristössä.

UDT technologiesin joukkoliikennejärjestelmän havainnekuva

Prototyypit ja konseptikuvat

Toimiston fläppitaululta näyttäväksi visualisaatioksi! Villecom veistää vaikka paintilla tehdyistä luonnoksista kunnolliset konseptikuvat. (Hinta 500 – 3000€ alv0)

3D konfiguraattorit verkkoon

Käytämme sketchfabin konfiguraattoria 3D mallien viemiseksi verkkoon. Kokemuksemme mukaan se on maailman paras verkkokonfiguraattori joka toimii tehokkaasti älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Verkkokonfiguraattoria varten tarvitset 3D mallit tekstuureineen jotka voit tilata meiltä. (hinta 1000€ -3000€ alv0)

Sketchfabilla on mielestämme markkinoiden parhaiten toimiva 3D konfiguraattori

Hinnat

Hintaan vaikuttaa moni tekijä ja räätälöimme hinnan jokaiseen projektiin erikseen projektin laajuuden mukaan. Hintahaarukka on eritelty palveluiden perään, ja nämä ovat alustavia arvioita. Hinta voi olla suurempi tai pienempi kuin haarukassa ilmoitettu riippuen projektin laajuudesta. Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat räätälöidyn tarjouksen. 

Asiakkaitamme:

Villecom, Kangasala, Finland
[email protected]
+358 40 722 0945

Copyright 2023. All rights reserved.